• Уважаеми клиенти, поради намален състав в делнични дни ще работим от 12 до 19 часа. В събота ще работим с обичайния график от 9:30 до 14:30. Ще бъде поставено известие при възобновяване на обичайния график!
Ако нямате възможност да ни посетите на място, можете да поръчате желаните от Вас продукти по телефона или електронната поща на аптеката.

Може да върнете закупена стока в рамките на 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от Потребителя (виж т. 32 от ОУ на сайта, чл. 50, чл. 51, чл. 52 от ЗЗП)

Доставка със Спиди


От 01.01.2021 г. пратките пътуващи с куриерска фирма Спиди се таксуват по официалната тарифа на Спиди. Сумата на куриерската услуга се заплаща отделно на куриера, директно към фирма Спиди. За поръчките направени през нашия сайт се появява прогнозна (ориентировъчна) цена на транспорта.

Доставка с Еконт


Ако искате доставка с ЕКОНТ моля да предвидите 2-3 дни време за обработка и изпращане на поръчката. Транспортът е за сметка на клиента. За поръчките направени през нашия сайт се появява прогнозна (ориентировъчна) цена на транспорта.Моля оставяйте точен адрес и телефон за обратна връзка!
 
Вербена М
За нас
Контакти
Общи условия
Разр. № 3782/07.02.2011
Още...
Доставки