• Работното време на аптеката в делнични дни е от 12 до 19 часа!

За нас

Билкова аптека "Вербена М" е основана през 1999 година. Първото местоположение е с адрес на ул. "Цар Шишман", в двора зад небезизвестното столично заведение, получило псевдонима "Билкова". Днес аптеката се помещава на ул. "Любен Каравелов" 74, близо до НДК, между улиците "Проф. Фритьоф Нансен" и "Георги С. Раковски".

Управител на аптеката е магистър фармацевт Ангелина Вълова Милева която има дългогодишен опит в работата с природни и стандартни фармацевтични продукти.
Разрешение за търговия на дребно с лекарствени продукти № 3782/07.02.2011

Аптека “Вербена М” е регистрирана като билкова аптека за екстемпорални форми, което ни позволява да изпълняваме билкови смеси по магистрална и фармакопейна рецептура. Работим с над 250 вида билки разрешени за търговия на територията на България.

Успоредно с предлагането на билки и билкови препарати фирмата налага стандарт в лечението с природни продукти, като разполага с голям хомеопатичен шкаф (Боарон), продуктите на Немския хомеопатичен съюз (DHU), акцентира върху различни комбинации на фито-фармацевтични препарати с доказан здравословен ефект.

Екипът на “Вербена М” ЕООД подбира ограничен спектър от билки, хранителни добавки, хомеопатични и фармацевтични препарати, козметични средства и други с доказана ефективност и история на фирмите производители. Следим постоянно тенденциите в медицината касаещи природни средства, за да предложим най-ценните и актуални продукти на нашите клиенти.

Публикациите на сайта на аптеката и изнесената от нейно име информация се консултират от известния специалист, хомеопат и фитотерапевт д-р Атанас Михайлов.
 
Вербена М
За нас
Контакти
Общи условия
Разр. № 3782/07.02.2011
Още...
Доставки
Работно време
Понеделник-петък: 12:00 - 19:00
Събота: 9:30 - 14:30

GSM: 0878-46-74-05
тел.: 02/987-88-05
гр. София, ул. Любен Каравелов №74